Direktlänk till inlägg 26 februari 2013

Sunt liv, eller sunt förnuft?

Av Erik Markow - 26 februari 2013 21:54

Godkväll vänner!

Jag har inte bloggat alls idag, upptäckte jag för en stund sen. 

Men nu jäklar så!

 

Idag har jag varit i Hbg och träffat en tjejpolare som heter Madde. Hon var här en stund innan hennes buss dök upp.

Sen gick hon och jag blev ensam kvar, då såg jag några avsnitt på serier på tv som jag missat i några dar. Jag såg 2 avsnitt av Hem till gården och 3 avsnitt av Holby city.

Sen har det mest blivit tv-tittande från och med då Farmen kom igång och samt lite skypande med Emma.

 

Jag har fullföljt mitt pulverintag i dag som jag ska. Drack Herbalife-pulvret i morse, till lunch och åt en middag som man ska. Dock blev det en färdigrätt till middag, men jag hade inte lagat annat.

Imorn till middag blir det spaghetti och köttbullar, jag får väl leka Lady och Lufsen med Conny.

Jag hoppas på att kunna komma någonvart med denna Herbalife-grej. Sunt liv, eller sunt förnuft lyder ju min rubrik. Sunt liv är väl att fullfölja denna pulverdryck, men om det är sunt förnuft undrar jag verkligen.

Jag försöker då gå långa rundor så gott som det går, i alla fall längre än annars. Idag gick jag en hyfsat lång runda med Conny. Det blev då en halvtimme i alla fall.

 

 


 

Nej, nu ska jag vara tråkigare än detta inlägget och avsluta detta elände och ta mig en promenad med Conny innan det blir dags för oss att sova.

Klart att inlägget inte är tråkigt, egentligen...det hoppas jag då inte att ni tycker eller tänker. Egentligen skiter jag fullständigt i vad folk tycker och tänker, men ni är mina vänner och trogna läsare så er får jag bry mig om lite extra mycket!

 

Har ni någon fråga? Ställ den längst bort till vänster, eller i en kommentar. Finns det något särskilt ni vill att jag ska skriva om? Nämn det i en kommentar, så ordnar jag det. Ni får be mig att skriva om precis VAD SOM HELST! Så snäll är jag :)

 

Ha en fortsatt trevlig kväll, sov sött och vakna blött!

 

M.V.H En sund Markow...?

 
 
Ingen bild

mamma

26 februari 2013 22:40

Natti vänneen

Erik Markow

26 februari 2013 22:49

Natti mamma! Love you!

 
Ingen bild

mormor

27 februari 2013 09:35

Tråkigt att bara dricka mat, men trägen vinner

Erik Markow

27 februari 2013 10:29

Ja, det har ju blivit tråkigt i längden förut när jag gått på Nutrilett och jag svimmade någon gång i slutet av att jag gick på det. Men denna gången dricker jag mat två ggr om dagen och äter mat en gång och det är på eftermiddagen/kvällen. Sen har jag små mellanmål emellan. Jag saknar ju självklart den goda muslin med filen på morgonen samt gröten som jag körde senast också och good mat till lunch. Men livet går ut på att prova sig fram :) Tack för kommentaren, mormor :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erik Markow - 1 mars 2013 09:34

Godmorgon vänner!   Idag är det min födelsedag, då jag blir hela 24 år! Jag har fått en massa fina gratulationer på facebook och fler ser det ut att bli. Alltid roligt att få grattishälsningar och grejer. Det är bra med facebook, då minns all...

Av Erik Markow - 28 februari 2013 14:38


Goddagens vänner! Här sitter jag och ser...Vänner? Finns inget annat på tv verkar det som...   Precis druckit upp mitt goa kaffe, dock inte Zoegas. Något annat skit som jag fick av mamma. Något julkaffe. Men det duger :) Jag måste inhandla nytt...

Av Erik Markow - 27 februari 2013 10:30


God förmiddag mina vänner!   Jag har precis druckit min ganska så seena frukost. Så det får bli en sen lunch och middag också. Men nu sitter jag och dricker kaffe i alla fall och tittar på Efter tio på tv4. Alltid lika kul. Conny kom precis och...

Av Erik Markow - 25 februari 2013 14:47

Okej, just när jag klickade på "Spara inlägget" här lite längre ner, så ringde Jonsson och frågade om jag vill ses. Så jag får göra det, så tack till henne! Nu får jag ju något att göra, trots allt :)   Jag ville bara meddela det! (Intresseklubbe...

Av Erik Markow - 25 februari 2013 14:39

Nu har jag inte lust med några trevlighetsfraser och lyckohälsningar. Jag är så sablans hungrig och ändå har jag börjat med den där shaken idag. Men förmodligen så är det bättre att börja med den en morgon och sen fortsätta därefter.   För ett ...

Presentation


ERIK MARKOW!
Eller ska man presentera sig med sin personlighet. ADD!
Nej, jag heter Erik Markow och är 24 år! Läs om mig och kommentera gärna! Ställ en fråga eller se bara glad ut. Alla är välkomna till min glada blogg!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Känner du mig?
 Ja, mycket väl!
 Ja
 Nej, och vill aldrig lära känna dig heller
 Nej, men vill gärna veta mer om dig
 Nej

Vänners och familjs bloggar!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28
<<<
Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards